Disclaimer      

EEN HELDER VOORUITZICHT...


PROJECT MANAGEMENT IN LIFE SCIENCES
Onze ervaring
Met meer dan 20 jaar ervaring is Maetriq uitgegroeid tot een solide partner voor farmaceutische R&D-organisaties in het optimaliseren van hun projectmanagement efficiŽntie. Wij richten ons op het analyseren en optimaliseren van bestaande projectmanagement modellen en systemen om zodoende projectinformatie transparant te maken. Dit geeft het R&D-management efficiŽnte tools om op optimale wijze prioriteiten te stellen en doelgericht en efficiŽnt strategische keuzes te maken. Een helder vooruitzicht ...

Waarom Meatriq?
Bij Maetriq zijn we gefascineerd door dynamiek in de farmaceutische R&D en de uitdagingen van de R&D projectmanagement matrix. We zijn er stellig van overtuigd dat transparantie en efficiŽntie van het R&D projectmanagement cruciaal zijn voor het succes van R&D-gedreven ondernemingen.

We hebben unieke expertise in het ontwikkelen en implementeren van geÔntegreerde projectmanagement modellen in R&D-organisaties, met name in het ontwerp en de uitvoering van de matrix-geÔntegreerd projectmanagement modellen, risicomanagement in projecten en procesoptimalisatie. Maetriq heeft een kwantitatieve risicoanalyse methode ontwikkeld, speciaal voor farmaceutische projecten, om projectrisico's te helpen beheersen. Daarmee bieden wij specifieke oplossingen om uw projectmanagement model te optimaliseren en verandermanagement trajecten uit te voeren om zodoende optimale beheersing van processen, middelen, kwaliteit en uiteindelijk het projectportfolio te bewerkstelligen.

Onze services
Maetriq biedt een verscheidenheid aan projectmanagement services aan. Voor het complete overzicht, zie onze "Services" pagina.
 

Home | Services | Referenties | Over Maetriq | Contact | Disclaimer

© Maetriq