Disclaimer      

QUICK SCAN - Identificatie van potentiŽle verbeteringen


Inzicht in de efficientie van uw R&D projectmanagement organisatie

R&D projectmanagement in Life Sciences is zeer complex. R&D organisaties voeren meerdere projecten tegelijkertijd uit waarbij een verscheidenheid van complexe procedures en systemen gebruikt worden. Deze complexiteit leidt vaak tot verlies van efficiŽntie en kwaliteit. Waarschijnlijk klinkt dit erg bekend.

Onze Quick Scan
Concurrerende R&D organisaties zijn voortdurend op zoek naar verbeteringen. Maetriq ondersteunt organisaties bij het optimaliseren van hun projectmanagement. Maetriq zorgt voor een frisse en objectieve kijk op de organisatie waar bedrijven door de jaren heen vaak onbewust een vertekend beeld van hun organisatie hebben ontwikkeld. Om snel een goed idee te krijgen van mogelijke kansen voor verbetering biedt Maetriq de "Quick Scan" aan.

Maetriq's Quick Scan van R&D projectmanagement organisaties richt zich vooral op de 3 belangrijkste vragen: WIE, HOE en WAAROM. Onze Quick Scans zijn gebaseerd op interviews met de belangrijkste stakeholders in de organisatie.  

Geen lijvige rapporten
Maetriq zal een beknopt en objectief rapport afleveren dat de bevindingen van de Quick Scan presenteert, met inbegrip van een SWOT-analyse. Het zal een inzicht geven in de mate van "volwassenheid" van de projectmanagement organisatie en, indien van toepassing, aanbevelingen en suggesties bevatten voor verbeteringen.

Is uw interesse gewekt?
Ontdek hoe Maetriq's
Quick Scan nuttig kan zijn bij de identificatie van mogelijke verbeteringen in uw organisatie. Voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u ons bellen of een e-mail sturen.
Klik hier voor onze contactgegevens.

Home | Services | Referenties | Over Maetriq | Contact | Disclaimer

© Maetriq